Uklanjanje podočnjaka i sitnih bora oko očiju

(Povratak na tretmane)

ULTRAZVUČNI TRETMAN

Djelovanje tretmana

Ultrazvučni tretmani djeluju na uklanjanje podočnjaka i sitnih bora oko očiju na način da se poboljšava cirkulacija i razvoj novog kolagena. Metoda nije bolna, već vrlo ugodna. Potrebno je 5-8 tretmana, a preporučujemo ga provoditi svakih 2-5 dana. Trajanje tretmana je 15 minuta, a Vaši podočnjaci više nisu toliko izraženi.

Tretiranjem podočnjaka ultrazvučnom metodom Vaši podočnjaci više neće biti natečeni i tamni. Tretman je vrlo ugodan i bezbolan, djeluje kao masaža stoga je dobar i za opuštanje. Idealna kombinacija uz tretman uklanjanja podočnjaka je mini tretman lica kojim dubinski čistimo Vaše lice te ga hidratiziramo i osvježavamo.

Dodatno o tretmanu

Ultrazvučno liječenje pomaže kod mnogih problema s kožom na licu i tijelu, kao što je opuštena koža te koža sklona aknama i prištićima. Posebno je prikladno nakon klasičnog čišćenja lica jer umiruje nadraženu kožu i crvenilo. Također, ultrazvučni tretman uklanja svu akumuliranu vodu u tijelu i toksine zbog kojih izgledamo natečeno. Najveći utjecaj, međutim, ultrazvuk postiže u razbijanju celulita i stezanju kože. Ultrazvučni tretman funkcionira na način da se ultrazvučna energija u tkivu transformira u toplinsku energiju i na taj način stimulira proces regeneracije.