OxyGeneo: 3 u 1 tretman lica

(Povratak na tretmane)

DUBINSKO ČIŠĆENJE MJEHURIĆIMA UGLJIČNOG-DIOKSIDA

Što je OxyGeneo?

OxyGeneo je nova tehnologija za njegu lica koja ima tri funkcije: piling kože (uklanjanje mrtvih stanica kože s površine), poboljšanje razine kisika u koži i infuzija esencijalnih hranjivih tvari koji obogaćuju kožu.

Nakon ovog tretmana nije potrebno vrijeme za oporavak i odmah možete nastaviti svoju dnevnu rutinu. Također, nema potrebe za posebnom njegom. Međutim, preporučujemo da nakon tretmana nanesete kremu sa zaštitnim faktorom kako bi zaštitili kožu od sunca.

Tretman OxyGeneom je poput masaže lica. Piling je vrlo osvježavajući i ugodan. Klijenti s osjetljivom kožom tijekom tretmana mogu imati lagani abrazivni osjećaj.

Zbog svojih hranjivih i oksigenizirajućih svojstava, OxyGeneo tretman je označen kao kanadski omiljeni tretman lica protiv starenja.

Koje su funkcije ovog tretmana?

 1. Eksfolijacija – OxyGeneo skida gornji sloj mrtve kože slično mikrodermoabraziji, koža je glatka, obnovljena i pripremljena za primanje aktivnih hranjivih tvari. Pogodno za osjetljivu kožu bez ikakvih iritacija.
 2. Infuzija – OxyGeneo čisti kožu dok unosi aktivne sastojke bogate hranjivim tvarima za pomlađivanje, posvjetljivanje tamnih mrlja, poboljšanje teksture te tretiranje akni.
 3. Oksigenacija – OxyGeneo stvara mjehuriće ugljikovog-dioksida koji lagano prskaju na površinu kože te  šalju krv s kisikom u ciljano područje, povećavajući kapilarni protok i metabolizam kože. Oksigenacija rezultira optimalnom apsorpcijom aktivnih sastojaka.

Koje su prednosti ovog tretmana?

 • Rezultati su brzo vidljivi
 • Ton i tekstura kože su poboljšani
 • Apsorpcija aktivnih sastojaka
 • Minimiziranje pora
 • Posvjetljivanje kože i izbjeljivanje mrlja od sunca ili staračkih mrlja
 • Dubinska hidratacija
 • Dubinsko čišćenje lica mjehurićima ugljikovog-dioksida
 • Ugodan i opuštajući tretman
 • OxyGeneo tretmani pogoduju svim tipovima kože, uključujući osjetljivu kožu i kožu sklonu aknama i ožiljcima

OxyGeneo također ima mogućnost upotrebe tripolarne radiofrekvencije koja stimulira regeneraciju kolagena i elastina u sloju dermisa.

Prednosti tripolarne radiofrekvencije:

Glatka i čvršća koža

Poboljšana tekstura kože

Smanjivanje sitnih linija i bora

Tripolarna radiofrekventna energija prodire u slojeve kože i zagrijava kožno tkivo gdje su ugrađena kolagenska vlakna. Lokalno zagrijanje s tripolarnom radiofrekvencijom potiče kolagenska vlakna i fibroblastne stanice za proizvodnju novog kolagena i elastičnih vlakana. Rezultat je vidljivo podizanje i čvršća, glatka i mlađa koža.