Mirja kraljevski tretman lica

(Povratak na tretmane)

MIRJA KRALJEVSKI TRETMAN LICA - KOMPLETNA NJEGA PO TIPU KOŽE

Koža ima zaštitnu, osjetnu i regulatornu funkciju te nas štiti od vanjskih faktora.

Mirja kraljevski tretman lica sadrži niz metoda kojima se pospješuje daljnja samoregeneracija kože ovisno o tipu kože i njezinim nedostatcima.

Kraljevski tretman Mirja s čišćenjem obuhvaća:
– klasično, mehaničko čišćenje lica
– ultrazvučnu masažu lica kako bi se smirilo moguće crvenilo nakon čišćenja
– hidrodermoabraziju
– krioterapiju (hlađenje lica) kako bi se fiksirali aktivni sastojci koji se nanose poput vitamina C, niacinamida, hijaluronske kiseline i drugi sastojci te pore zatvorile
– liječenje bojama (kromoterapiju), plava boja je osobito pogodna nakon čišćenja jer djeluje antibakterijski i antivirusno.

Ukoliko klasično, mehaničko čišćenje lica nije potrebno, Kraljevski tretman Mirja sadrži hidrodermoabraziju kako bi se pore očistile i napravio temeljiti piling lica, ultrazvučnu masažu, krioterapiju i liječenje bojama.

Individualnim pristupom postižu se najbolji rezultati.
Osjetljiva i suha koža zahtjeva drugačiju njegu u odnosu na masnu kožu sklonu porama i prištićima. U skladu s tim, ovaj tretman posebno je određen za Vaše nedostatke na koži lica.

Ovim tretmanom uspješno smo liječili osobito problematičnu aknastu i ožiljkastu kožu kod tinejdžera.
Za vrhunske rezultate uvijek preporučujemo kombinacije tretmana, osobito ako imate više stvari koje bi korigirali. Tako se nakon određenog broja liječenja aknaste kože u sklopu Kraljevskog tretmana Mirja preporučuju tretmani microneedlinga za tretiranje ožiljaka.

Pravilna njega kože izuzetno je bitna kako bi ona bila zdrava, lijepa i svježa.

Kombinacijom zdrave prehrane i zdravog načina života te pravilnom njegom može se puno postići u poboljšanju cjeloukupnog izgleda Vašeg lica.