Mirja kraljevski tretman lica

(Povratak na tretmane)

MIRJA KRALJEVSKI TRETMAN LICA - KOMPLETNA NJEGA PO TIPU KOŽE

Mirja kraljevski tretman lica

Koža ima zaštitnu, osjetnu i regulatornu funkciju te nas štiti od vanjskih faktora.

Mirja kraljevski tretman lica sadrži niz metoda kojima se pospješuje daljnja samoregeneracija kože ovisno o tipu kože i njezinim nedostatcima.

Tretman se radi nakon klasičnog čišćenja lica ili kao zaseban tretman za osvježavanje i njegu kože lica kako bi se ona obnovila, a u sebi sadrži ultrazvučnu masažu lica, radiofrekvenciju s vakuumom i crvenim laserskim zrakama te kromoterapiju odnosno biosvjetlost. Ako je koža suha i dehidrirana, također se radi i intenzivna hidratacija. Pri tome koristimo kvalitetnu preparativnu kozmetiku.

Individualnim pristupom postižu se najbolji rezultati. Za vrhunske rezultate uvijek preporučujemo kombinacije tretmana, osobito ako imate više stvari koje bi korigirali.

Osjetljiva i suha koža zahtjeva drugačiju njegu u odnosu na masnu kožu sklonu porama i prištićima. U skladu s tim, ovaj tretman posebno je određen za Vaše nedostatke na koži lica.

Ovim tretmanom uspješno smo liječili osobito problematičnu aknastu i ožiljkastu kožu kod tinejdžera.

Pravilna njega kože izuzetno je bitna kako bi ona bila zdrava, lijepa i svježa.

Kombinacijom zdrave prehrane i zdravog načina života te pravilnom njegom može se puno postići u poboljšanju cjeloukupnog izgleda Vašeg lica.