Lash lift

(Povratak na tretmane)

LASH LIFT - PODIZANJE I UVIJANJE

Lash lift trepavica postupak je kojim uvijamo i podižemo Vaše prirodne trepavice. Najčešće se radi u kombinaciji s bojanjem trepavica, a nakon postupka Vaš pogled znatno je ljepši. Idealno je za žene koje vole prirodan izgled, a ne vole nanositi maskaru i nisu ljubiteljice ekstenzija.

Ovim postupkom Vaše prirodne trepavice se podižu i uvijaju te tako postaju izraženije na licu.
Za one koje imaju svijetle trepavice, one se dodatno i obojaju, najčešće u crnu boju.

Maskara dodatno pojačava učinak lash lifta te se slobodno može koristiti nakon ovog tretmana.
Učinak traje 6-8 tjedana.

Nakon lash lifta preporučujemo u salonu njegu trepavica kako bi se one hidratizirale, ali i podebljale. Pogodna je za njihovu obnovu osobito nakon nekih bolesti kada su one slabe i rijetke.
Kombinacija hranjivih tvari, vitamina i aminokiselina omogućuju trepavicama da rastu deblje i duže od 30% do 50%

Tretman je neinvazivan te se može raditi nakon ekstenzija trepavica, no mora proći 48 h kako bi se oči odmorile od ljepila.

Važno je napomenuti da se nakon ovog tretmana trepavice ne smiju močiti, koristiti sauna ili solarij, te je poželjno izbjegavanje maskare u prva 24 sata.

Ovaj tretman produžit će Vaše trepavice, ali rezultati su slabiji kod osoba koje imaju jako kratke trepavice. U tom slučaju preporučujemo prvo njegu i produživanje trepavica kod kuće prirodnim metodama.

Dok ekstenzije trepavica zahtijevaju pravilnu i redovitu njegu, lash lift ne zahtijeva nikakvav poseban trud i održavanje.

Ovaj tretman pogodan je za svako godišnje doba, a osobito na ljeto kada se često znaju dogoditi crne mrlje ispod oka uzrokovane maskarom. Osjećajte se slobodno uz najnoviju metodu uvijanja i podizanja trepavica!