Ultrazvučna kavitacija

(Povratak na tretmane)

MRŠAVLJENJE

Ultrazvučnom liposukcijom – kavitacijom do savršeno oblikovanog tijela! Kavitacijom se gubi čak 1-4 cm u obujmu jednim tretmanom, eliminira se tvrdokorni celulit na bedrima, tzv. jahače hlače te nakupine masnoća na trbuhu i bokovima. Vrlo uspješno se eliminiraju nakupine celulita i masnoća sa koljena i nadlaktica. Selektivno razbija potkožne masne stanice dok koža, krvožilni sustav, nervni i mišićni sustav ostaju netaknuti. Nakon tretmana površina kože ostaje neoštećena, nema bolova, te se klijenti mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Ultrazvučna kavitacija se može smatrati odličnom alternativom za kiruršku liposukciju. Ipak, kavitacija je daleko manje agresivna metoda mršavljenja. Ova metoda ne koristi anesteziju niti se režu okolna tkiva. Kavitacija u većini slučajeva ne uzrokuje neželjene nuspojave, ali svakako treba provesti anamnezu zdravlja osobe na kojoj će se aplicirati kavitacija.

Ukoliko se poštuje sve gore navedeno, mogućnosti za nuspojavama svedene su na minimum. Bazira se na jakom djelovanju ultrazvuka pri čemu se razgrađuju masne stanice i šalju u krvotok, stoga je nakon kavitacije potrebno odraditi limfnu drenažu.

Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata.

Tretmane kavitacije potrebno je provoditi jednom u sedam do deset dana, sa pratećom limfnom drenažom (elektrostimulacijom ili vakum drenažom). Broj tretmana koji je potreban je individualan te se određuje nakon provedene inicijalne dijagnostike.