HIFU (High intensity focused ultrasound)

(Povratak na tretmane)

HIFU (HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND) - SOFT FACELIFT

Hifu tretman

Prateći američke trendove u razvoju tretmana pomlađivanja, Europa je već oduševljena učincima nove HIFU tehnologije zatezanja kože poznate kao “soft” facelift.

Efekti su odlični te se smatra da trenutno ne postoji bolja metoda za zatezanje lica i vrata, ali i trbuha, bedara, nadlaktica, ruku i nogu. Klijenti mogu vidjeti rezultate odmah nakon tretmana, međutim krajnje podizanje i tonificiranje tretiranih područja odvija se tijekom narednih dva do tri mjeseca jer se kolagen obnavlja i zamjenjuje novim i jačim.

Prednosti HIFU tretmana:

  • Uklanja bore na čelu
  • Zateže i podiže obrve za 3-4 mm
  • Uklanja i zateže podočnjake
  • Podiže obraze, ublažava duboke bore te potpuno uklanja sitne bore
  • Zateže opuštenu bradu
  • Zateže vrat, podbradak i dekolte
  • Zateže opuštenu kožu ruku, bedara i trbuha

HIFU je visoko sofisticirana tehnologija koja u tretmanima lica radi na mikrodubini od 1.5mm, 3.0.mm i 4.5mm.

Ultrazvučni uređaj koristi toplinsku energiju koja zagrijava tkivo ispod kože i stimulira proizvodnju kolagena i naknadno zatezanje.

Nakon temeljitog čišćenja lica, iscrtavaju se linije koje su smjernice u izvođenju tretmana. Nakon postavljanja odgovarajuće sonde na zaslonu aparata se ukazuje područje koje se tretira i dubina prodiranja.

Tretman traje od 20 minuta do 2 sata.

Posebnost ove visokosofisticirane tehnologije je u tome što je dovoljno učiniti 1 do 2 tretmana u godini dana.

Ovu vrstu zahvata preporučujemo osobama iznad 30 godina, klijentima s blagim znakovima starenja lica, onima koji nisu ljubitelji agresivnih kirurških zahvata s dugim vremenom oporavka te pobornicima prirodnog izgleda.

HIFU tretman se pokazao odličnim uz radiofrekvenciju, laserske tretmane i niz drugih ne-kirurških postupaka za blago pooštravanje i podizanje. Ove vrste tretmana u kombinaciji mogu biti odličan način za održavanje mladenačkog izgleda i usporavanja procesa starenja.