Fibroblast tretman: korekcija očnih kapaka

(Povratak na tretmane)

FIBROBLAST TRETMAN - NEINVAZIVNI FACELIFT

Što je Purebeau Fibroblast tretman?

Purebeau Fibroblast (plazma terapija) najnovija je tehnologija koja predstavlja veliki pomak u anti-age tretmanima.

Područje djelovanja:

  • podizanje očnih kapaka i peglanje bora
  • uklanjanje ožiljaka i ožiljaka od akni
  • uklanjanje vrećica ispod očiju
  • uklanjanje staračkih pjega i mrlja nastalih od sunca

Detalji tretmana

Purebeau Fibroblast olovka proizvodi na svom vrhu plazma blic, odnosno elektrostatičko pražnjenje. Plazma blic prelazi sa vrha olovke na površinu kože gdje nastaje mikromilimetarska točka koja zateže kožu. Daljnje točke se postavljaju prema obrascu koji reducira višak kože. Nakon tretmana vidljive su male točkice-krastice kojima je potrebno 5-7 dana da otpadnu. Nakon toga slijedi blago crvenilo (mlada obnovljena koža) te je za potpuni oporavak i vraćanje prirodne boje kože potrebno 6-8 tjedana.

Krvarenje nije očekivano u ovom postupku. Potrebno je 1-4 tretmana za optimalan rezultat ovisno o trenutnom stanju i godinama klijenta. Razmak između tretmana je 6-8 tjedana. Rezultati su dugotrajni i traju 2-3 godine.

Do sada je operacija, tzv. blefaroplastika, bila jedina mogućnost za korekciju spuštenih kapaka. Spušteni kapci pojačavaju umoran izgled osobe i otežavaju šminkanje očiju te su normalna pojava mnogih starijih osoba jer se vezivno tkivo s godinama opušta. Ovaj problem može biti i genetski određen pa mlade osobe također mogu imati spuštene kapke. Najčešće su spušteni kapci stvar genetike, a osim genetike neki od uzroka su povećana masnoća oko očiju, učestala konzumacija alkohola i prehrana koja uključuje puno soli.

Purebeau Fibroblast omogućava uspješnu korekciju očnih kapaka bez rezanja tkiva. Nema rezova, nema krvi. Tretman ne uzrokuje štetu okolnim područjima ili dubljim slojevima kože već ciljano djeluje na određeno područje.

Tretman je trenutno rastuci trend u svijetu ljepote, a posebno u Njemackoj i Velikoj Britaniji.

Nakon tretmana najvaznije je kožu stititi od sunca i pridržavati se dobivenih pismenih uputa za njegu kože koje smo za Vas pripremili.

 

 

Slike tretmana