Električna stimulacija mišića s radiofrekvencijom (Tesla)

(Povratak na tretmane)

IZGRADITE MIŠIĆE DOK GUBITE MASNE STANICE

Električna stimulacija mišića s radiofrekvencijom je uređaj za ljepotu koji koristi magnetsku rezonanciju usmjerenu na visoki intenzitet i fokusiranu unipolarnu radiofrekvencijsku tehnologiju za treniranje mišića i trajno uništavanje masnih stanica.

Teško je postići povećanje mišića u kratkom vremenskom razdoblju.
Tehnologija magnetskih vibracija usmjerena na visoki intenzitet izravno stimulira motoričke neurone, tako da se mišići tijela nastavljaju širiti i skupljati. Zanimljivo je znati da se ova vrsta kontrakcije ne može postići uobičajenom tjelovježbom ili fit tjelovježbom.

Tretman traje 30 minuta i energetski puls može stimulirati 30 000 jakih mišićnih kontrakcija koje pomažu masnim stanicama da se snažno metaboliziraju i raspadaju, a istovremeno donosi novo tehnološko iskustvo za oblikovanje tijela s jačanjem mišića.

Kako uređaj djeluje?

EMS stroj koristi neinvazivnu tehnologiju magnetskih vibracija visokog intenziteta za oslobađanje visokofrekventne magnetske vibracijske energije kroz dvije velike ručke kojim se tretman izvodi.
Cilj je prodrijeti u mišiće do dubine od 8 cm i potaknuti kontinuirano širenje i kontrakciju mišića kako bi se postigao visokofrekventni ekstremni trening, povećanje mišića i proizveli novi lanci kolagena i mišićna vlakna čime se trenira i povećava gustoća i volumen mišića.

Toplina koju oslobađa radiofrekvencija zagrijat će sloj masnih stanica na 43 do 45 Celzijevih stupnjeva, ubrzati razgradnju i ablaciju masnih stanica te zagrijati mišiće kako bi se povećala sila kontrakcije, dvostruko stimulirati njihov rast, poboljšati elastičnost mišića, metabolizam i cirkulaciju krvi.

Potpuna kontrakcija mišića visoko intenzivne fokusirane tehnologije magnetskih vibracija može izazvati mnogo lipolize.
Možete dobiti mišiće uz smanjenje masnoće.

Studije u Sjedinjenim Američkim Državama pokazale su da je učinak četiri tretmana najbolji, dva puta tjedno.
Medicinska istraživanja dokazala su da nakon završetka tretmana, uređaj može učinkovito povećati mišiće za 25% i smanjiti masnoću za 30% u isto vrijeme.

Kome je ovaj tretman namijenjen?

Zbog duboke penetracije, uređaj je pogodan za sve vrste klijenata, osobito
za one koji žele brzo:
– smanjiti masnoću
– povećati mišiće
– promijeniti oblik tijela
– one koji nemaju vremena ili poteškoća u ustrajanju u vježbanju.
EMS lako može oblikovati mišiće i smanjiti masnoću za vas, a učinak je izvanredan.

Tretman se može obaviti na:
– trbuhu
– stražnjici
– nadlakticama (bicepsi, tricepsi)
– bedrima
– ramenima
– “ljubavnim ručkama”.
Posebno je pogodan za majke koje žele izgubiti trbuh nakon porođaja.

Uređaj je neinvazivan, siguran i bezbolan, bez zračenja, bez nuspojava, bez potrebe za anestezijom, možete biti tanki dok ležite. Možete zategnuti mišiće i izgubiti težinu, nema nelagode tijekom tretmana i nema potrebe za razdobljem oporavka nakon tretmana.

Slike tretmana