Posao i hobi koji obogaćuju život: Poziv na radionicu

(Povratak na novosti)
By: Ivana Gogić, 28 veljače, 2019

Ovaj blog prethodi radionici koja će se uskoro održati, a tema je ispunjenost koju osjećamo kada radimo posao ili hobi koji volimo te kako to pronaći ili dati novu perspektivu već postojećem poslu.

U svojim blogovima sam često, osim o kozmetičkim tretmanima, pisala i o važnosti emocionalnog napretka koje je jednako važno za ljepotu žene.

Pravi potencijal svake žene ogleda se u njezinoj realizaciji i brizi o duhovnom razvoju i napretku, redovitom vježbanju ili nekoj drugoj aktivnosti, brizi za fizički izgled, emocionalnoj stabilnosti, održavanju skladnih odnosa sa svojom obitelji i prijateljima, obavljanju svakodnevnih poslova s punom sviješću o onome što radimo na jedinstveni način u skladu s vlastitom osobnošću.

U postizanju tog sklada pomažu pozitivne afirmacije, meditacija i razne druge metode i navike koje pozitivno utječu na kreiranje našeg svakodnevnog života ako smo tome dovoljno posvećeni i disciplinirani.

Oduvijek sam voljela puno čitati, ali u posljednje vrijeme najviše knjige uspješnih ljudi koji su me inspirirali da i sama promijenim neke svoje loše navike i obrasce ponašanja. Spomenut ću neke od njih:

Don Miguel Ruiz, Eckhart Tolle, Joe Dispenza, Oprah Winfrey… te rado slušam i govore poznatih motivacijskih govornika i autora bestsellera kao što su: Marisa Peer, Jim Kwik, Vishen Lakhiani…

 

Poučena načinom života tih naprednih ljudi, dobila sam inspiraciju da zaista počnem uživati u svemu što radim, u sitnicama poput večernje šetnje ili ispijanja svježe cijeđenog soka uz dobru knjigu, u izbacivanju stvari koje mi više ne služe sa zahvalnošću jer su mi poslužile u određenom trenutku, razgovoru s prijateljicama, plaćanju računa… i za mene najvažnije, da se posvetim hobijima koje zaista volim i koji me ispunjavaju. Svaki trenutak je bitan.

Na radionici ću izložiti svoju osobnu priču o radu u kozmetičkom salonu Mirja gdje radim zajedno s mamom, iako sam po struci magistra prava. Govorit ću o izazovima s kojima sam se susretala i o strasti za poslom jer se u tome krije pravi i dugoročni napredak naše osobnosti i samoga posla.

Također, na radionici će govoriti o svom osobnom iskustvu otvaranja kozmetičkog salona Mira Gogić, po struci medicinska sestra, Michelle Selena Krznarić koja je nedavno osnovala Kreativnu udrugu Safiyaa u kojoj djeluje kao instruktorica orijentalnog plesa te Piroška Molnar o svom poslu u jednoj privatnoj tvrtki i hobijima.

Na ovu radionicu pozvane su sve žene, ali i ostali koji žele napraviti pozitivnu promjenu u svom životu te udahnuti svježinu i početi uživati u onome što već rade promjenom perspektive i načina razmišljanja, uživati u zaboravljenom hobiju ili skupiti hrabrost za prvi korak i raditi ono što ih zaista ispunjava.

Odgovorni smo za vlastite izbore i odluke, način na koji pristupamo izazovima i promjenama te radnje koje poduzimamo.

Radionica je besplatna i održat će se 16. ožujka 2019. godine u prostoriji GBowling centra (2. kat) u trgovačkom centru Portanova na adresi Svilajska 31a u Osijeku s početkom u 11h uz malu zakusku.

Prijave na radionicu šalju se na broj 098/169 8100 s naznakom “prijava na radionicu”, pozivom na broj ili u inbox kozmetičkog salona Mirja.

 

Veselimo se Vašem dolasku!

 

 


2 komentara