Kraljevski tretman Mirja – po čemu je poseban?

(Povratak na novosti)
By: Ivana Gogić, 11 svibnja, 2018

Kraljevski tretman Mirja

Kraljevski tretman Mirja naš je poseban tretman kojim uspješno liječimo problematična aknasta lica već dugi niz godina. Osim toga, poboljšavamo tonus kože kako bi ona izgledala zdravo i svježe, uklanjamo umor i beživotnost s lica.

Marija nam se prvo obratila za klasično čišćenje lica, međutim nakon temeljitog pregleda, odlučili smo da je za nju najbolji izbor Kraljevski tretman Mirja s čišćenjem i SR tretman. (Postoji i Kraljevski tretman bez čišćenja kojim njegujemo kožu ovisno o njezinom tipu i nedostatcima). Na taj način ne samo da čistimo lice od nečistoća, već i poboljšavamo cjelokupan izgled kože lica, koja u Marijinom slučaju ima povećani broj potkožnih prištića i proširenih pora.

Tretman je nazvan po vlasnici salona, gđi. Miri koja je po struci medicinska sestra te je dugi niz godina radila u KBC Osijek. Njezina strast je liječenje problematičnog lica. Kraljevski tretman Mirja radi se ili u sklopu klasičnog čišćenja lica ili kao zaseban tretman bez čišćenja.

Ovisno o tipu kože obuhvaća sljedeće tretmane lica:

  • Ultrazvučnu masažu lica/ultrazvučnu špatulu– osobito je pogodna nakon čišćenja jer smiruje crvenilo kože i sprječava upale. Ultrazvučnom špatulom često čistimo kožu koja je izuzetno osjetljiva
  • Radiofrekvencija s vakuumom i crvenim laserskim zrakama – koristi se osobito za masnu kožu s proširenim porama i tretiranje ožiljaka
  • Mezoterapiju – primjenjuje se za intenzivnu hidrataciju suhe kože lica, regeneraciju stanica, smanjivanje bora te za sprječavanje nastanka akni putem elektroporacije hranjivih tvari
  • Biosvjetlost – izrazito opuštajući tretman za kraj koji blagotvorno utječe ne samo na kožu lica i dekoltea, već i na mentalno i psihičko stanje. Svaka boja ima svoju frekvenciju i vibraciju koja se usklađuje s našim vibracijama u organizmu.

 

Kao dodatak Kraljevskom tretmanu često radimo i SR tretman za još bolji učinak, a posebno za pomlađivanje kože i smanjivanje pora, kao i smanjivanje crvenila na licu te liječenja akni i ožiljaka.

Naša Marija ostavila nam je i komentar:

 

“Jako lijepo…opuštena atmosfera…cure predivne. S tretmanom sam jako zadovoljna. Nakon samo jednog tretmana vidjela sam poboljšanje na licu.

Veselim se idućem dolasku i blistavom licu!”

 

Počastite se i Vi ovim tretmanom i opustite u našem salonu kao i naša draga Marija!

 


Comments are closed here.