Guinot kozmetika u Mirji: masaža lica

(Povratak na novosti)
By: Ivana Gogić, 8 rujna, 2020

U ovom blogu pisat ću o novitetima koje smo uveli i zaokružili našu priču u salonu s kvalitetnom francuskom linijom kozmetičkih preparata GUINOT. Preparati sadrže cellular life kompleks s 56 aktivnih sastojaka koji stimuliraju regeneraciju i metabolizam stanica, zatežu, učvršćuju i smanjuju bore.

Na edukaciji sam se najviše zainteresirala za ekskluzivne masažne pokrete kojima se potiče mikrocirkulacija lica i postiže svježiji izgled u kombinaciji s posebnim serumima koji se stavljaju na lice.

U salonu Mirja imamo aparate kojima se zaista postižu odlični rezultati kroz određeno vrijeme, a uvođenjem GUINOT tretmana koji su orijentirani na masažu lica, ali i elektrostimulaciju mišića, dvostruku ionizaciju i drenažu, našim dragim klijentima stavili smo na raspolaganje širok izbor tretmana za lice, što nas posebno veseli. GUINOT tretmani su zahvaljujući ugodnim masažnim pokretima relaksirajući i opuštajući.

Edukacija za ovu kozmetiku odvijala se u Zagrebu i trajala je tri dana u koja sam upoznala proizvode koje ćemo koristiti u našem salonu, kao i tretmane za lice kojima se vraća svježina, ublažavaju bore i čisti lice.

Izabrali smo ovu kozmetiku jer ne sadrži parabene i bojila, eventualno malo parfema kako bi našim klijentima bilo ugodno dok ih masiramo s opojnim i finim proizvodima ove kozmetičke kuće.

Tretmani GUINOT kozmetikom podrazumijevaju masaže lica koje se izvode ekskluzivnim GUINOT masažnim pokretima, ali i rad s posebnim aparatom čija je uloga dvostruka ionizacija aktivnih sastojaka koja višestruko jača snagu tretmana i potiče oksigenaciju. 

Također, aparat sadrži i elektrostimulaciju mišića lica čija je svrha pomlađivanje i podizanje kontura stimulirajući mišiće.

Opisat ću ukratko dva masažna tretmana, a radi se o HYDRADERMIE LIFT tretmanu, traje jedan sat u tretmanskoj sobi koju smo uredili za naše klijente i DETOXYGENE tretman koji traje pedesetak minuta.

HYDRADERMIE LIFT

Tretman se koristi za pomlađivanje, zatezanje bora i osvježavanje lica.

Prvi korak je skidanje šminke s očiju i lica te nanošenje eksfolijanta kojim pripremamo kožu za bolji unos aktivnih sastojaka. 

Drugi korak je nanošenje posebnog seruma na lice, vrat i područje oko očiju te drenaža lica i stimulacija mišića lica pomoću dvije elektrode kojima je cilj zategnuti kožu lica.

Treći korak je nanošenje posebnog seruma na konture očiju, a na vrat i dekolte također se stavlja poseban serum. Slijedi ugodna i opuštajuća masaža lica i vrata.

Za kraj se na konture očiju stavlja posebna maska, kao i na vrat i dekolte.

Ovisno o potrebama klijenta na kraju stavljamo završnu kremu.

DETOXYGENE 

Tretman se koristi najčešće za masnu kožu sklonu aknama i prištićima, ali može se koristiti za svaki tip kože kao tretman dubinskog čišćenja lica, za sivu, beživotnu i umornu kožu.

Cilj je dubinski očistiti kožu od toksina i reoksigenirati je.

Prvi korak je priprema kože uklanjanjem šminke i piling (eksfolijacija) kojim se skida sloj mrtvih stanica te koža dobiva sjaj i mekoću i bolje upija serume i maske.

Piling se radi 3 minute vrhovima prstiju.

Drugi korak je detoksikacijska maska koja sadrži zelenu glinu te se nanosi na lice i vrat i djeluje 25 minuta.

Nakon skidanja maske slijedi reoksigenacijska masaža posebnim serumom.

Za kraj, stavlja se krema za lice, vrat i dekolte sukladno potrebama klijenta.

Pozivamo Vas da isprobate odgovarajući tretman za Vaše lice i oduševite se! 🙂

Šaljemo lijepe pozdrave! 


3 komentara