Anticelulitni tretmani – Paket

(Povratak na novosti)
By: Ivana Gogić, 31 svibnja, 2018

Anticelulitni tretmani

Ovaj blog posvetili smo najpopularnijim anticelulitnim tretmanima koje radimo u salonu u cilju poboljšanja cjeloukupnog izgleda tijela vodeći računa o zdravlju.

Tretman s vakuumom, radiofrekvencijom i crvenim laserskim zrakama povećava metabolizam tretiranog područja masnih naslaga. Radiofrekvencija zagrijava tkivo 5-10 mm dubine, poboljšava mikrocirkulaciju i aktivnost lipolize, poboljšava aktivnost fibroblasta, zateže vlakna kolagena, poboljšava elastičnost kože i njeno učvršćivanje. Vakuum stimulira limfnu drenažu i cirkulaciju krvi, smanjuje količinu masti “usisavanjem”, potiče vazodilataciju (širenje krvnih žila zbog opuštanja glatkog mišićja u žilnoj stijenci čime se povećava protok krvi) te oblikuje tijelo. Laser emitira određenu valnu duljinu svjetlosti od 650 nm koja otapa i znatno smanjuje masne stanice.

[youtube v=”RhG1srZubV4″]

Popularnim HIFU tretmanom utječemo na smanjivanje celulita, zatezanje viška kože i oblikovanje tijela. Rezultat je vidljiv već nakon jednog tretmana. Ultrazvučni uređaj koristi toplinsku energiju koja zagrijava tkivo ispod kože i stimulira proizvodnju kolagena i naknadno zatezanje uz pomoć sondi koje prodiru 8 mm i 13 mm u dermis. Poznato je da je kolagen važan sastojak kože i jedan od glavnih čimbenika mladolikog izgleda.

hifu zatezanje kože

Temperatura zagrijavanja ovog ultrazvučnog uređaja doseže 65-70 Celzijevih stupnjeva što je najviša temperatura u svim neinvazivnim postupcima zatezanja kože. Ovisno o stanju, potrebno je 1-4 tretmana. HIFU tehnologija omogućava da ultrazvučna energija dospije u točno određenu dubinu masnog tkiva te na taj način uništava masne stanice. Iz toga razloga je najbolja alternativa kirurškoj liposukciji. Naime, terapija ultrazvukom visokog inteziteta radi iznutra prema van. Kako se lokalizirane masne nakupine razbijaju, uništene masne stanice zajedno s njihovim sadržajem izlučuju se iz organizma prirodnim fiziološkim i metaboličkim putem. Prednost je ovoga tretmana što ne oštećuje površinske slojeve kože. HIFU se uspješno može kombinirati sa našim T-shapeom za još bolje rezultate.

T-shape: Paket od 5 tretmana je 1250,00 kn umjesto 1500,00 kn.

Svi HIFU tretmani sniženi su za 200,00 kn. Cjenik HIFU i ostalih tretmana možete pogledati na linku.

Popusti traju do 1. srpnja 2018. godine.


Comments are closed here.